Laburisti na pulskoj tržnici predstavili kandidate za EU parlament, na listi 6 žena

Hrvatski laburisti – Stranka rada predstavili su danas na pulskoj tržnici svojih 12 kandidata za izbore za Europski parlament.

Predvođeni saborskim zastupnikom i aktualnim promatračem u Europskom parlamentu Nikolom Vuljanićem , na listi su i Drago Čulina iz Zadra, Dina Domijan iz Crikvenice, Damir Hršak iz Krapine, Đulijano Grum iz Zagreba, William Negri iz Labina, Zdenka Brebrić iz Bjelovara, Marita Brčić Kuljiš iz Splita, Stipe Drmić iz Zagreba, Silvija Dološić iz Osijeka, Aljana Kovačević iz Čakovca i Marija Schubert iz Ludrega.

Na listi je od ukupno 12 kandidata 6 žena.

„Živimo u doba nesigurnosti i velikih socijalnih razlika. Globalni trend bogaćenja sve manjeg broja ljudi i osiromašivanja širokih slojeva društava bolest je i našeg društva. Europska unija još uvijek ne nudi zadovoljavajuća rješenja, a Hrvatski laburisti će se boriti da se taj trend promijeni. Vjerujemo da ćemo u Europskom parlamentu pronaći partnere koji misle na sličan način. Europa cpravde projekt je radi kojega idemo zastupati interese naših građana osnovno najširih slojeva društva. Kampanju za izbor članova u EU parlament će Hrvatski laburisti voditi sloganima Za vaš glas u Europi i Čuvajmo svoje vrijednosti“, poručili su Laburisti na pulskoj tržnici.

Pročitajte naš intervju s kandidatom Hrvatskih laburista za istarkog župana ovdje.

(Barkun/D.L.)

Komentirati mogu samo registrirani korisnici!Registracija