Ulice Poreča krasila je moda s projektom Fall into Fashion Workshop

Najavljeni program Fall into Fashion Workshop održao se u Poreču od 26. do 28. travnja. Bile su to edukativne radionice visoke mode i modne fotografije koje su vodili profesionalni fotografi i modni stručnjaci.

Fantastičan projekt realiziran je zahvaljujući organizaciji Nenada Šimunića, Kristiana Macinića i Olge Premuž. U pomoć pritekla je i modna zajednica Nova Lica kao suorganizatorom.

Modelima i fotografima iz cijele Hrvatske upoznali su se pobliže s edukativnim i praktičnim radom modnog fotografiranja na prekrasnim lokacijama Poreča.

Podršku pri realiziaciji pridali su Turistička zajednica grada Poreča, Grad Poreč, Hrvatska Obrtnička komora, Pučko otvoreno učilište Poreč i HRT-radio Pula kao medijski pokrovitelj, te sponzori Hyundai automobili Auto kuće Košara iz Rovinja, Collage Bar Poreč, restoran Monte Carlo Vrsar I Valamar, a bila je prisutna I logistika članova KAF-a.

Na vrhunskim fotografijama mogu se vidjeti kreacije Porečanke Tatjane Pantoš, zatim triju mladih studentica Tekstilno tehnološkog fakulteta u Zagrebu poznate kao Croatrix,  bijela ljetna kolekcija brenda Marla by Nives Stepinac Grgurić te ravne linije Vanje Veselić iz Zagreba. Osim odjeće spomenutih hrvatskih kreatorica, djevojke nosile su elegantnu odjeću te kupaće kostime i donje rublje pariških kreatora butika “Paris in Rovinj” iz Rovinja.

Ljepotu djevojaka dodatnu je krasio unikatni, ručno rađeni nakit Madora by Dora Fanjek.

Uz djevojke, pozirali su i muškarci. Oni su bili odjeveni u ležernoj odjeći butika Evolution iz Poreča, te zagrebačkog dizajnera Stjepana Ćuke.

Maštovite frizure bile su djelo osoblja osoblja frizerskog salona Blondi vlasnice Gordane Palma i frizerskog salona Glamur vlasnice Ingrid Anđelić Kenđelić iz Poreča., dok su o make up-u brinule tri profesionalne vizažistice, odnosno Iva Berišić, Marija Maja Santini i Željka Šajina.

Projekt “Fall Into Fashion Workshop” okupio je više od 40 sudionika, te se revijom održanom na porečkom Trgu slobode rad predstavio građanima i pristiglim turistima.

(Barkun / S.A./ Photo / Kristian Macinić)

Komentirati mogu samo registrirani korisnici!Registracija